Ulf Johansson

Skriver om IT och annat som jag tycker är roligt och viktigt

Semestertider

Visst är det underbart med norrländsk sommar? Nästan varje dag regnar det och emellanåt så kikar ju solen fram. Jag njuter hur som helst av semester och ledighet som bäst, har en dryg vecka kvar innan jag ska börja arbeta igen. Det känns precis som vanligt att en viss ångest kommer krypande när det närmar sig igen men det kommer att ordna sig det med.

Under dessa veckor efter att kommunfullmäktige fattat beslut om att se över ekonomin inom hela BU-nämndens verksamhet har jag träffat många medborgare, många som jag inte ens haft nöjet att prata med tidigare, som kommit fram och berömt mig för de blogginlägg som jag gjort med anledning av majoritetens övergrepp här i Nordmalings kommun under lång tid. Jag blir väldigt glad att höra att många uppskattar det lilla som jag kan bidra med med att skriva det jag anser vara rätt och det jag anser vara fel. Jag lovar att fortsätta att bevaka allt som händer med våra byskolor med stort intresse!

Och till alla er ute i byarna som kämpat, nu vilar vi tills det drar igång igen! Det är ingen seger än utan nu gäller det samla alla styrkor för det som kommer i höst!

Trevlig sommar allihop

Ulf Johansson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.