mina tankar-mitt liv

Långt mellan ggr

Ja så sitter jag här igen…långt mellan ggr. Hur är det då? Jo tack bra förutom den här jäkla värken, jag har så vansinnigt ont i benen så jag ibland har svårt att sitta upp, idag är det en sån dag, sen får jag ångest för jag inte åstadkommer nåt här hemma.

I veckan kom svaret på röntgen att jag har artros, lite sorg då jag inte trott att jag skulle ha det, diagnosen är dock bra om man rör på sig. Ja då har jag problemet att min höft far ur läge och det gör så jäkla ont så man har lust att skrika ibland, men det gör man ju inte… Tror det blir sjukgymnast nästa… nästa problem eftersom jag gått hos nån slags expert i stan som jag nu sedermera tycker var ganska nonchalant så vill inte sjukgymnasten här ens titta på mig. Får nog ta kontakt med smärtrehab, som ville jag skulle gå nån ”kurs” där. ”leva med smärta” ja jag gör ju inte annat så det kan ju knappast bli sämre. Hade tid på magnetröntgen på lördag, men har ändrat tid till en morgon tid så den röntgen dröjer nån vecka, men visst är det rätt intressant att man måste bli såpass dålig och måste ha smärtrehab bakom sig för att få igång röntgen mm. Det värsta är att jag ska till Skellefteå och göra det, men hellre dit än inget. Har påbörjat medicinering för ADD:n, fått byta ut medicinen mot värken för gabapentin slog ut magen.

Add medicinen gör att jag kan organisera mitt inre mer, men den har också biverkningar så i slutändan får jag se vad jag tycker… Från början sov jag bra på dem, men nu är jag tillbaka i ingemansland och sover skit!

Kanske känns jag bitter och jag är nog lite bitter, är less på att ha sån värk så jag blir handikappad. JAg kan ju inte annat än att leva med det, men stundvis är det pest. Artros, jo jag vet att vi har det i släkten både knän och höfter, men trots det känner jag mig som en gamm kärring!!!

Puss och Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.