mina tankar-mitt liv

Sommaren är kort

Ja så känns det, sommaren kom och gick. Det känns som den inte kom alls och att man väntar på att den ska starta…men nu är hösten här och det är mörkt på kvällarna!

Sommaren för mig har varit otroligt jobbig, har haft svårt med termostaten i kroppen. Svettas för att sen frysa. Svettas och kastat av sig onödiga klädesplagg för att i nästa stund kasta sig under en värmande filt.

Samma sak på natten, på med täcket, av med täcket, på med täcket, av med täcket. Tillslut tog jag bara ett påslakan och när det blev kallt så hade jag täcket bredvid som jag kunde lägga över ryggen och med det kunde jag reglera temperaturen lite bättre 😀

Värken har varit hemsk och jag har haft många funderingar i huvudet, de flesta har varit åt det mörkare hållet. Blev sjukskriven i två veckor men är åter på arbetsträningen.

I måndags satt jag i receptionen hela dagen, idag har jag ett nytt uppdrag att ta reda på information om en sak. Jag vill ju gärna ha saker att göra så dagen rinner iväg. Hatar att dra benen efter mig.

Fortsätter att ha ångest över arbetsförmedlingen och deras stress… fler timmar, fler dagar nånting jag inte klarar av. Är helt slut med mitt mini schema som det är.

Min arbetsförmedlare är inte så ödmjuk eller förstående…

Efter dessa veckor hemma(ledigt i två veckor och sjukskriven två veckor) känner jag att jag dragit mig tillbaka lite och är inte lika framåt på min arbetsplats.

Mår inte så bra psykiskt, ångesten och depressionen pockar på! Har insett att jag har många bitar att arbeta med och har haft så lätt till gråt vilket för mig är skita jobbigt!

Borde ta kontakt med en kurator, men har haft så många och det har typ varit en som varit bra och till någon hjälp. Dock är jag less på att gråta fort det är något. Dottern vet precis vilken knapp hon ska trycka på för att få det att svämma över…och inte på ett elakt sätt utan för att hon vill jag ska lätta på trycket!

Hon är min klippa…inte bara min dotter utan min bästa vän! Utan mina barn vore jag inget!

Utan mina barn skulle jag inte leva!

Sitter på min arbetsträning nu och inväntar svar från informationen jag sökte… Har skrivit mail och ställt några frågor!

J har återgått till ordinarie schema så igår for han ner till Borlänge, kommer hem imorrn. Han funderar på att dra sig neråt mot Hörnefors vilket jag tycker är jätte bra!

 

Pözzz och kram

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.