Veckan är här

Nu är den hektiska veckan här.

Igår gick vi runt i huset på hamnmagasinet och kulturcentrum, planerade in var det ska vara sagodans, var ska det läsas sagor, klappramsor, dans workshops för barn och vuxna, var ska de som gör ansiktsmålningar sitta, vad gör vi i ateljen osv. Så kom på lördag så ska ni få se vad som händer 🙂 Hamnmagasinsidan öppnar 11.00 och kulturcentrumsidan öppnar 12.00 och fram till 17.00 sker det en massa skoj. Ni kan ju passa på att äta lunch på plats också, den står Mama Africa och lagar 🙂 

Sen hade vi träning igår också, först för de nya tjejerna och sen för alla. Idag är det jobba med praktiska saker som gäller och imorgon har vi träning igen.

På fredag drar vår buss från Umeå till Lycksele med massor av glada tjejer som ska dansa på discot där, det ska bli skoj. Och med oss har vi bästa busschauffören Peter.

Och inte att glömma att på lördag är det inte bara african culture day på dagen utan även tjejernas disco Bumps and Beats på kvällen. De har spånat lite på teman och kommit fram till att temat blir vitt och alla som är helt vitklädda får vara med att tävla om priser, första pris är värt 4000 kr, inte illa va 🙂 

Som ni andra som bor i Umeåtrakte kanske märkt när ni tittar ut genom fönstret så är det soligt ute 🙂 Jättevackert höstväder idag, kan inte bli bättre, älskar det. Just idag gillar jag hösten.

Nej nu ska det jobbas så ha en bra dag alla 🙂 

Ps: önskar Tea lycka till med att dela flyers idag 🙂 Och hoppas tjejerna får upp lite affischer.

/ Heidi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.