Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Lennart Holmlund höjer Alliansen till skyarna!

Säga vad man vill om herr kommunalrådet Lennart Holmlund i Umeå, men han hyser en väldig aktning för Alliansens förmåga.

I dag har han bloggat om att dagens höga inflation är resultatet av ‘en medveten politik för att försämra för vanligt folk med vanliga inkomster’.
Jag tror jag får ställa mig bredvid Holmlund, ta mössan i hand och vördnadsfullt blicka upp emot Fredrik Reinfeldt och de andra. Tänk vad de styggingarna kan ändå!

Inflationen rakar i höjden i Euroområdet och inte bara där.
Oljan når hela tiden nya fantasinivåer och driver inflationen överallt. Klimatförändringar, ökad köttkonsumtion i Kina, oljan som drar med gödsel- och foderpriser och kanske viss etanoltillverkning därtill gör att matpriserna rusar uppåt.
Kinas inflation riskerar att skruva den uppåtgående spiralen ännu mer. Där räknade man med 5 % i år, men i juli steg köttpriserna enligt ‘Allt om Kina’ med 45%.

Allt detta åstadkommer Alliansen, om än av pur elakhet. ‘För att försämra för vanligt folk med vanliga inkomster’. Säga vad man vill om de fyras gäng, men de har en väldans kapacitet!

Jag tror inte ens den mest smalspåriga och enögda borgarhataren inom VK:s spridningsområde köper Holmlunds alltför tidiga morgonretorik.
Bloggen sändes in 0625, vilket kan vara en bidragande orsak.
Den verkar ju vara skriven i sömnen.

Bättre kan du Lennart!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>