Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

VK-bloggens texthantering

Någon som försökt få fram sina gamla texter här från bloggen?
Tidigare låg de ju ute väldigt länge. Mariaskolans resetexter från Europaresan låg ute över ett år. Nu lever texterna inte länge. För det mesta gör det väl inte så mycket, men jag har fått frågan om det får att få fram dem. Någon som provat och vet?
Någon som vet om den uppgradering det ryktas om kommer att innebära någon föärändring på den här fronten?

4 kommentarer

  1. Jan N

    Ok, jag har också hört att de finns kvar. Har du fått besked om de kommer att vara sökbara framöver? På andra bloggar ligger texterna kvar hela tiden.

  2. Kalle S

    Hittills har jag först skrivit mina inlägg i Word och därefter ”klippt och klistrat” in dem i bloggformuläret därefter. Av många skäl känns det betydligt bättre än att skriva direkt i formuläret. Sedan har jag sparat dem i min dator, en för mig normalt tämligen onödig sak men ändå. De kan ju vara bra att ha kvar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>