Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Jul i januari

JN
I december snurrade hjulen fort och fantasin hade tagit tidigt jullov. Varken Agneta eller jag kom på någon vettig julgåva till dem som till vardags sliter och släpar i Mariaskolans verksamheter. Förskolan Klippan, skolan och fritids. Det kom en ljus idé som personalen tyckte lät ok. Vi beslutade att gå ut och äta i den vanligtvis betydligt magrare januarimånaden istället.

Sagt och gjort. Skolpersonal, IT-folk, elevhälsan, administratörer, fritidspersonal och förskolepersonal gick ut och åt sin julgåva ikväll.
Det slog mig att det är ganska fantastiskt att så många trevliga människor kan samlas på en och samma arbetsplats. Inte en är humorbefriad.

Det slog mig också att det är en sån mängd med människor. Jag har ibland skämtat om att det ska bli spännande att se när personalen blir fler än barnen.
Nu är det en och annan som bara arbetar några timmar i veckan och några som faktiskt slutat eller har föräldraledigt. Alla kunde förstås inte komma, men vi blev 20 ändå. Plus Wilmer, ännu icke ett.

Alla väldigt trevliga. Det är lättsamt att vara chef där jag jobbar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>