Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Landsförräderi

Det är ord och inga visor som överste Bo Pellnäs levererar på debattsidan i dagens DN. Han talar om vår huvudstad Stockholm som nu ska stå utan luftförsvar.

Man ska flyga ner från Luleå eller upp från Ronneby om terrorister eller andra angripare får för sig att göra något mot den försvarslösa staden. Så länge de båda flottiljerna nu finns kvar. Luftvärnet är i princip utplånat så det kan vi glömma.

Det skulle inte upplevas lojalt om jag sa vad jag känner inför detta. Den som utrustats med fantasi och förmåga att läsa mellan raderna kan göra det.

Läs Pellnäs artikel och hjälp till att skapa opinion mot den här galenskapen. Sådana här tankehaverier ökar krigsrisken på sikt.

Nu är en del av det vi ser på försvarsområdet ett spel mellan regeringen och militärledningen, men det är alldeles klart att folk och gräsrötter måste säga ifrån åt båda håll. Ratatouillen till vänster vill dra ner ännu mer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>