Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Högerspöken

Apropå högerspöket som det nyss så segervissa (S)-etablissemanget nu försöker skrämmas med.

Hur mycket man än försöker utmåla mig och andra som onda och opålitliga högerspöken så känns jag inte vid den beskrivningen. Nog har jag tagit miste och kommer att göra det igen, men jag tror att jag ärligen kan säga att jag vill de olika människorna jag har omkring mig väl.

Jag tror att Alliansens linje och politik kommer att gynna vårt samhälle och våra efterkommande mer än den linje (S) drev innan valet och den linje (?) man driver nu.
Det kommer utan tvivel att bli tufft framöver, men inför vi t.ex. förmögenhetsskatten och många miljarder flyttar utomlands igen, ut från vårt banksystem, så blir det sju resor värre. Då får företagen och vi ännu svårare att låna.

Lösningen på storkrisen tror jag inte heller är att vi ska skuldsätta våra barn upp över deras hårfästen för att satsa pengarna i slumpvis utvalda företag som kan ha överlevt sig själva. Då är det bättre att företagens kompetenta arbetskraft finner vägen till nya branscher och kanske i några fall startar nya företag. Hur smärtsam övergången än kan vara.
Men visst har vi turbulens framför oss.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.