Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Autonoma vänstern arbetar hårt för SD m.fl.

Tre kvinnor 20-25 åtalades idag för en planerad grov misshandel av en ledande SD-man och hans flickvän. I nyheterna säger man att det handlar om ett 100-tal människor i landet som gör SD och rena nazistgrupper dessa propagandatjänster.

I höst, när det blir EU-ministermöte i Umeå, kommer förmodligen de autonoma och deras något mindre våldsamma småkusiner att göra en rejäl insats för EU:s popularitet i Norrland. I alla fall förbereder ‘proffsdemonstranterna’ redan aktioner inför Umeå-mötet. Det blir spännande att se hur deras ‘handlingskraft’ ska drabba Umeå och skattebetalarna.

Det vore lite enklare om de antidemokratiska och destruktiva krafterna bara fanns på en sida.

 

2 kommentarer

  1. Elof

    Varför lägga detta möte i Umeå?
    I Umeå går det inte ens att göra en väg utan att det blir ett rackarns liv.
    Klokast torde det vara att lägga möte i en stad som ej har ett universitet, då slipper vi kasta ut skattepengar på polisen. Klokast våre att ta in militären direkt för att det kommer att bli livat är inte så svårt att förstå.

  2. Jan N

    Minns jag rätt blir det ministermöten på sju ställen. Det här gänget kanske inte orkar åka ända hit upp om det finns lika feta byten med bättre mediabevakning på närmare håll. Jag tror de flesta av dessa revolterande medel- och överklassbarn finns söderut. Lagen tillåter bara insats av polisen, men man vill verkligen önska dem lycka till.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>