Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Brottas som värst med sakerna som bara måste…

Brottas som värst med sakerna som bara måste vara klara innan (den eventuella) Indienresan. Några lärartimmar fattas, bl.a. textilslöjd. Inte populärt hos biträdande rektorn att åka iväg och inte ha det klart. Får se vad Kompetensnätverket kan göra. Väntar också besked från Skolkontoret i ett mycketviktigt ärende. Sjutton saker kvar på göralistan. Känns dessutom lite halvkrassligt igen. Sen kan det ha uppstått ett missförstånd som gör att all detaljplanering i Indien, med resor och möten, är förskjuten en dag. I.o.f.s. i bästa riktningen, en dag senarelagda. Varför kan man inte bara hålla på med enkla och överblickbara ting?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>