Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Social kompetens och  storumanbo. Ett företag…

Från mobilen

Social kompetens och  storumanbo. Ett företag vi besökt, högt tekniskt kompetent och specialicerat har dessa två saker som huvudkrav vid anställning. CNC-utbildningen bestod man med själv om den fattades. Chefen är 44 och äldst på företaget. Storuman industri AB är ett annat företag vi besökt. Också imponerande i sin produktionskapacitet och  tekniska utrustning. Bilden är från Råsunda Mekaniska. De små sakerna finns i många ”apparater” vi nyttjar. Många hör dem varje dag och de tillverkas i Storuman.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>