Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Vardagens och helgens hjältar. Befinner mig…

Vardagens och helgens hjältar. Befinner mig på en lägergård i Byske med rätt mycket folk, mest unga. En finlandssvensk och en dansk talare ocksåi,lite nordiskt är det. Det var väl inte så välkommet när avloppssystemet från ett av husen blev tätt tidigare idag. Problemet har varit under uppsegling och extraordinära åtgärder var väntade. Ikväll hämtade en av deltagarna sin traktor med långskopa. Den fick agera grävmaskin, vilket gick bra i sanden. Catre meter ner fick sen några av mina vänner börja "skitjobbet". De jobbar än. Också ett sätt att fira midsommar. Vardagens och helgens hjältar, skulle jag vilja säga.

Etiketter: , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>