Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

SKTF i Vännäs

I en insändare i dagens VK skriver SKTF:s avdelning i Vännäs att man den 17 juni frågat 34 Vännäs-politiker om hur vi ser på utförandet av välfärdstjänsterna. Man säger att man bara fått ett svar, från Socialdemokraterna.

Jag vänt ut och in på min mailbox och har frågat ett par politiker till om de sett något mail från SKTF. En tror sig ha fått mailet med privat avsändare, men har inte kvar det. Den politikern förstod inte av innehållet att det var en officiell fråga.

Ett par av dem jag talat med har ca 100 mail om dagen. Jag är inte riktigt där, men det kommer en del. Det skulle förstås kunna hända att vi missat de här mailen, vi får tala med fler och höra om någon har fått något.

Tills vidare får vi bara beklaga att vi inte uppmärksammat frågan och därför inte svarat, men vi återkommer nog gemensamt framöver.

 

Etiketter: , , , ,

6 kommentarer

  1. Margareta Vigren

    Jag beklagar att jag inte svarat på den enkät som SKTF skickat till mig som en av Vännäs Centerpolitiker! I vårt parti vill vi ju gärna se alternativa utförare för att det därmed ska bli en vitalisering av all kommunal verksamhet och förhoppningsvis ännu bättre kvalitet och arbetsglädje, men inte på bekostnad av ekonomin!

  2. Annelie Moström, ordf SKTF avd Vännäs

    Det är bara att beklaga, att mailet med vårt brev inte har nått fram och att vi, SKTF avd Vännäs inte har varit tydliga nog. Vidarebefodrar idag det mail som vi skickade ut till er lokala politiker i Vännäs den 17/6.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>