Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Ökad ledning och en Björntjänst

Aftonbladet konstaterar att även Skop pekar på en större ledning för Alliansen. Expressen kallar läget "En historisk kollaps för de rödgröna". Ett liknande ras har aldrig noterats under en mandatperoid.

Inte oväntat, men likväl glädjande för omkring hälften av oss. SD backar också och de riksdagsmandaten hänger på en skör tråd. Jag hoppas att de inte kommer in och framför allt att Alliansen ökar ytterligare och får egen majoritet. Annars riskerar vi att få fyra kaosår i riksdagen. Med konsekvenser för lagstiftning, ut- och inrikespolitik. Och inte minst räntor, gissar jag.

Jag har knappt velat länka till artiklarma i dagens tidning om socialdemokratins inre strider.  Det blir nästan för mycket, som att titta in i en rämnande familj. När nu AB själva lyfter upp artiklarna högt igen i anslutning till Skops opinionsundersökning så gör jag det ändå. Björn Rosengrens oväntade ord inför valrörelsens upplopp. Man kan då också läsa Lena Melins kommentar till Rosengrens "Björntjänst".

Men, man vet inte vad som kan ske. Det är många timmar kvar till valet.

Etiketter: , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>