Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Olika områden

Idag har det varit debatt om transporter och kilometerskatt m.m. Det har också varit bra samtal med grundskole- och gymnasieungdomari valstugan i Umeå. Om några minuter debatt med Hyresgästföreningen i Vännäs. Det är intensivt.
Har förresten försökt plantera en god och ansvarsfull politisk idé hos Lennart Holmlund, men jag tror inte den gick hem. ;-)

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

 1. Sussi Wictor

  Hej Janne! Minns du mig? Du träffade mig och Kalle på den kaotiska flygplatsen i Frankfurt i januari. Vår dotter är sugen på att volontärarbeta när hon går ut gymnasiet nästa sommar! Tänkte att det kanske behövs någon på barnhemmet i Indien som ni hjälper. Hittar ingen mejladress till dig så du får gärna mejla oss! Hälsningar Sussi Wictor mejl: kalle_wictor@hotmail.com Lycka till i valet!!

 2. Jan Nilsson

  Svar till Sussi Wictor (2010-08-31 20:41)
  Om jag minns! Livet i den ändlösa kön till ombokningen underlättades betydligt av trevligt sällskap. Jag hade på känn att vi skulle höras av mer.
  Det är inte helt säkert att barnhemmen vi stöder i Indien är ”optimala” för en ung volontär. De kan nog vara lite för avsides och det kan kanske vara bra att ha mer av stöd och resurser nära till. Det beror lite på.
  Jag hör av mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>