Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Politikerna som tystnade

Vem som är toppolitiker och inte är diskutabelt. Har det hänt något skämmigt kan vem som helst kallas toppolitiker i media. Det kanske räcker med en ersättarplats i högstadiets elevråd.

SVT säger i alla fall att en tredjedel av de bloggande toppolitikerna inte har uppdaterat sina bloggar sedan valdagen. Hälften har inte hörts av sedan september.

Man kan ha många anledningar att sluta blogga och man måste förstås få göra det när man så vill. Det är något jag funderar på då och då, fast jag inte är toppolitiker. Samtidigt skulle jag anse det vara lite skämmigt att sluta just på valdagen. I oktober, till jul, nästa år, kanske veckan efter – men inte på valdagen! Det skulle kännas lite billigt på något vis. Som om hela saken var uteslutande röstfiske.

Nu är jag som jag är, en notorisk bloggare som skriver inte minst för att jag vill uttrycka mig och verkligen gillar skrivandet. Jag tycker också om den kommunikation som bloggen triggar igång i vardagen. Antingen det nu gäller en bild eller en åsikt.

Det var faktiskt en arbetsgivarföreträdare som för ett litet tag sedan frågade mig om jag kunde tänka mig att sluta blogga. Behåller svaret för mig själv och henne.

Etiketter: , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>