Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Region Västerbotten

Sätter in ett par bilder från Region Västerbottens valsammanträde tidigare i veckan.

Undertecknad blev invald som ersättare i Kulturberedningen, en verksamhet som regionen nu tagit över från landstinget. Verksamheter för 120 miljoner per år har  gått över från landstinget till regionen.

Kulturberedningen får kanske en del att göra nu inför 2014, men det är bara en gissning. De frågor jag hade om uppdraget var svåra att få svar på. Hoppas på mer information.


Blev med på Moderaternas gruppmöte fast jag inte var tjänstgörande. Ungefär i mitten på bilden ser ni Ingemar Nyman, Bjurholms kommunalråd och kanske siste polis.


Här ser ni bakskallarna på Västerbottens regionfullmäktige, bemannat från landstinget och kommunerna. Dagen var ett utmärkt tillfälle att få språka med en del man behövde få prata med.

Forumsalen på Skellefteå Campus ligger mycket fint till, alldeles vid älven.


Lennart Holmlund fyller förresten år idag. Det är han som på bilden syns till vänster om min granne och oppositionskollega, KD:aren Erik Sedig.

Etiketter: , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>