Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Mord


Det som hände i Umeå i går morse går inte att begripa. Jag har inte världens stillsammaste känsloliv och kan vara både hetsig, storglad och lättrörd, men gårdagens fruktansvärda barnamord går liksom inte ”in”.

Jag vet inte något mer än det jag läst, men har väldigt svårt att tro att det inte ligger sjukdom bakom. Människan är kapabel till extrem ondska, men alla människor älskar sina barn när sinnet är friskt.

Stackars de barn som ser, läser och hör om detta och får en kvardröjande oro inom sig. Om pappan nu höll i kniven kan han ha gjort väldigt många väldigt ont. Inte bara pojken, mamman, släkten, vännerna och grannarna.

Etiketter: , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>