Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Försmak av kommande tider


På väg till gräsklippning i skogen passade jag på att insupa lite jobbatmosfär i eftermiddag. Så det inte ska bli för abrubt nästa tisdag, tänkte jag. Det var ganska tomt i korridorerna den sena timme som jag kom. Helt i skolan och nästan i kommunhuset. Jag hann i alla fall sinka en av de kvarvarande klipporna en smula i hennes arbete. Hon räknade med att det skulle bli en ”rivstart” efter semestern. Låter ju lovande.

Digitala stämpelklockan var installerad i den uppfräschade datorn så jag bekantade mig med den. Jag har knappast provat det här med reglerad arbetstid förut, men det borde väl gå att vänja sig vid det också. Omgivningen har gett mig några goda överlevnadstips som jag tänkte försöka följa när jag börjar på allvar. Några med anknytning till arbetstiden.

För den som är van att ha ett finger med i det mesta som sker, som det är i de ännu mindre sammanhangen, känns servicen i Bjurholm fantastisk. Saker händer, förbereds och levereras från olika håll, så har jag upplevt det hittills. Den delen av jobbet kommer jag att gilla.

I skogen var det vackert när jag kom. Sol och regn samtidigt. Nästan alldeles tyst.

Etiketter: , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>