Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Vännäs från ovan

Från mobilen

Några huvudtankar från Arkitekthögskolans masterprogram var att vi borde behålla den gröna lungan vi har helt nära centrum, det lila området på bilden. Det är det obebyggda området mellan vårdcentralen, kyrkan och Älvdala som öppnar sig mot vattnet. Just det område som politiken på senare tid funderat på att bebygga.

Däremot tyckte man att vi skulle fundera på det blå området. Rätt nära centrum och rätt nära två av våra skolor. Man tyckte också att vi skulle göra centrum lite "tätare" med fler bostäder, gärna i det orangea området. Man räknade helt klart med att vi "mentalt" kommer närmare Umeå framöver och behöver mer bostäder.

Etiketter: , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>