Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Människor och människor


Under resan i afton behövde jag ”i tjänsten” ställa en fråga till en person som har ett lite ovanligt namn. Jag gjorde en sökning på hitta.se och fann en person med det namnet i Umeåregionen. Henne sände jag ett sms.

Helt säker kan man ju inte vara, så jag gick ut lite försiktigt och undrade om hon var ”den-och-den” som jobbade ”där-och-där”. Sen öste jag på med mina funderingar som inte var hemliga på något sätt.

Efter några timmar fick jag ett sms. Nej, hon var inte rätt person. Däremot hade hon gått in på den aktuella organisationens hemsida och sökt igen rätt avdelning och rätt person så hon kunde ge mig rätt nummer. Dessutom med en viss humor.

Det finns olika slags människor.

Tack, än en gång!

Etiketter: ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>