Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Osanningar om utbildning

Nu skrivs mycket som inte stämmer med verkligheten och bilden förvrängs riktigt rejält av både Aftonbladet och Expressen. Bland annat vad gäller Academedia, Sveriges största utbildningskoncern. Man bör vara försiktig med att vidarebefordra det som sensationspressen går ut med nu. Somt är inte sant, annat är rejält skruvat.

Ska försöka återkomma med en del uppgifter efter arbetsdagens slut, just nu finns inte tiden.

Etiketter: , , , , , , , ,

2 kommentarer

 1. "Dosan"

  Sluta nu. Det här är ett korrekt och solidariskt avslöjande och återigen demonstreras konsekvenserna av den folkfientliga högerregeringens svindlarbeslut. Ni har återigen haffats med händerna i syltburken och den enda ursäkten ni har är att ni återkommer. Varför ska ni återkomma? Jo, för att ge era PR och reklammakare tid att hitta på ett kryphål och ägna sig åt lite hederlig gammaldags ”spin-doctoring” för att få det här att framstå som nåt bra.

  • Jan Nilsson (inläggsförfattare)

   Varken korrekt eller solidariskt. Gissar att iaf Aftonbladet kommer att få be om ursäkt. Skulle önska att Medierna tar upp saken.
   Återkommer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>