Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Högt tryck i Vännäs


Full sommar och högt tryck på Våryran.

20140524-112946-41386393.jpg

Etiketter: , , , , , , , , ,

4 kommentarer

    • Thomas svärson

      Vänstervindar, som tyvärr känns kallast på vissa platser i vårt land, fryser jag alltid av! Jag är oerhört tacksam för att få bo i kommunen i Sverige som ligger ungefär på andra plats vad gäller högervindar… Igår hade vi 30 grader i skuggan i den sköna sydost-vinden, och jag njöt som fick stå i solen och arbeta hela dagen i mitt anletes svett.

      I de kommuner där det blåser som minst av vänstervindar, så sjuder det av framtidsanda och företagar-entusiasm som mest! Varför är det så? Något jag gärna hade sett i Vännäs/Umeå-trakten på ett starkare sätt än idag…

      • Jan Nilsson (inläggsförfattare)

        Det behövs mer av entreprenörsanda på de flesta ställen, det är alldeles klart. Nyföretagandet i Sverige har legat ganska lågt över tid. Det är ju i företagen värdena ska komma till.
        Men för några blir det lätt huvudsaken att det är så lika som möjligt. Även om alla, även de fattigaste, då blir fattigare.

  1. Jan Nilsson (inläggsförfattare)

    På det fotot, ja. Beror lite på hur man stod. En centerpartist knep en bild när jag drack centerkaffe och då var det stadig högervind. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.