Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Ett tack


Personrösterna till riksdagen var färdigräknade härom dagen och jag ville säga ett tack till dem som kryssat mitt namn på Moderaternas lista i Västerbotten.

Det har inte funnits tid, möjlighet eller ambition till någon personlig satsning detta val och både privata och jobbrelaterade omständigheter har begränsat även den allmänna insatsen. För de stora är 124 röster inte mycket, men jag är som sagt tacksam för var och en.

Jag önskar Edward Riedl lycka till i uppgiften att representera Västerbotten bland de 349 och önskar Elisabeth Björnsdotter Rahm lycka till i de uppgifter som säkert väntar på henne framöver.

Jag är förstås besviken och orolig över valresultatet generellt och även över att två av Allianskamraterna förlorade riksdagsplatserna i Västerbotten. Sverige har försatts i ett mycket speciellt läge, men det är folket som valt och då gäller det.

Etiketter: , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>