Islamister arbetar inte för att vanliga muslimer ska integreras i det svenska samhället. De arbetar för att det svenska samhället ska anpassas efter sharia-värderingar

Den politiska fegheten i Sverige är ingen myt – den går både att förklaras och förstås. Men den måste bekämpas. Det är bland annat detta som jag, och vissa andra, sysslar med.
___________________________________________________

Förord
Jag anser att det är uppenbart att islamister har infiltrerat det politiska systemet och rättsväsendet i på en rad orter. Förre bostadsministern Mehmet Kaplans kontakter både med islamisterna inom Millî Görüş och fascistorganisationen de ”Grå vargarna” är det mest skrämmande exemplet på hur långt denna process har gått inom politiken.

För att kunna ta språnget och hoppa rakt in i regeringen måste man naturligtvis först ”ta sats” på marken genom att ha förankrat sig, och arbetat för att ”normalisera” frågor som olika badtider mellan pojkar och flickor och böneutrop, mm, på kommunal nivå. Det är detta jag har försökt exemplifiera. Och Umeå utgör inget undantag. Traditionella politiska partier utnyttjas. Exempelvis Socialdemokraterna, Vänsterpartiet, och Miljöpartiet. Försök har också gjorts med de flesta av partier inom Alliansen

När det gäller rättssystemet utgör de två nämndemännen i Solna som utnyttjade Centerpartiet i syfte att föra in sharia-värderingar i svenska domslut det kanske tydligaste exemplet. En av de två nämndemännen heter Ebtisam Aldebe.Vi bör stanna upp ett tag vid denna person.

- – - – - – - – - -

Jag vill ta mig friheten att använda ett längre citat av den grävande bloggaren Rebecca Weidemo Uvell. Äras den som äras bör. Här nedan citerar jag en bit av en text från Rebecca Uvell som bland annat berör utgör Ebtisam Aldebe:

”Ebtisam Aldebe kandiderade till riksdagen för Centerpartiet 2010. I ett inslag på SVT berättar hon att hon vill införa sharia i Sverige, det vill säga muslimsk lag.

Se filmen nedan.
//youtu.be/mGafY8CScmA

Hennes make heter Mahmoud Aldebe och var tidigare ordförande för Sveriges Förenade Muslimer. Han gjorde sig ett namn i media när han inför valet 2006 skickade ett brev till alla riksdagspartier med en rad krav för landets muslimer, inklusive sharia.

Ett öppet brev till alla svenska politiska partier som deltar i årets val.

Hej!
Om vi skall lyckas med att engagera svenska muslimer att bli delaktiga i valet september 2006, borde vi ta till oss följande krav och önskningar från muslimska minoriteten i Sverige.
Jag har inte sätt tydliga signaler från alla partier att tillmötes gå sådana här önskningar. Vi vill se de viktigaste kraven som en del av de politiska programmen. Annars finns det risk att majoriteten av muslimerna bli soffläggande under valdagen.
Muslimerna är trötta på svikna vallöften och önskar ha konkreta förslag för att visa att vi bryr oss. Det skadar inte att
Våra politiskt valda eler nya kandidater att ägna sig en timme och läsa vårt öppet brev som skickas till alla etablerade partier.

Mvh
Mahmoud Aldebe

Han krävde statlig imamutbildning (som nu finns) men också att imamer automatiskt ska få lärarlegitimation för att undervisa på svenska skolor i religion och språk. Som en naturlig integrering av islam i skolan.”

Så långt Rebecca Weidemo Uvell.

- – - – - – - – - -

 

Mitt utdrag från hennes text är mycket viktigt. Det som framgår så tydligt när man följer hur islamisterna arbetar är detta: de (islamisterna) arbetar inte för att muslimer ska integreras i det svenska samhället. De arbetar för att det svenska samhället ska anpassas efter sharia-värderingar.

Ta dig en stund och fundera på dessa två meningar:
*Islamisterna arbetar inte för att muslimer ska integreras i det svenska samhället.
*De arbetar för att det svenska samhället ska anpassas efter sharia-värderingar.

Jag anser, tillsammans med andra, att det är min uppgift att förankra denna insikt i samhällsdebatten. Detta har lett mig in på fält som inneburit att andra – till viss del med rätta – ansett att jag klampat in på andras områden. Partipolitiskt. Men vad göra om den ideologiska-politiska motståndaren utnyttjar de traditionella riksdagspartierna. Hur annars ska det gå till att beskriva HUR islamisterna arbetar.

Det finns en sällsynt godtrogenhet i Sverige – och inte minst i Umeå.

Därför behövs det konkreta exempel.

Ha en bra fredag.

____________________________________________________________________________

Stöd en kunnig och orädd opposition, som bekämpar skrytprojekt, att återerövra personal- och medborgarmakt i Umeå – hjälp Arbetarpartiet nå 10 % i kommunvalet för att med råge klara 3-procentspärren etablissemanget satt för att bli av med oss.

6 kommentarer

 1. Basic Rules

  Islamisternas ohöljda krav och intåg i flera partier är skrämmande. Med partiernas goda minne får de agera fritt vilket motverkar allt arbete för integration – ett spel för galleriet och kostsamt för samhället .
  Rensa ut islamisterna, först då kan integrationspolitiken tas på allvar från tex s och c.
  Du bygger förtroende med din blogg, till skillnad från tex ågren och hans.

 2. asasuh

  Dina inlägg är verkligen intressanta och informativa. Önskar alla läste dem. Jag v b länk till din blogg till alla mina vänner och bekanta som fortfarande bryr sig om vad som händer med Sverige.
  Trevlig helg!

 3. asasuh

  Här är länk till ett mkt intressant samtal i serien Kvartals fredagsintervju. Det handlar om journalisten och författaren Hege Storhaugs bok ”En totalitär ideologi”. ”Hon är starkt oroad över utbredningen av politisk islam i Skandinavien som hon hävdar präglar de flesta moskéer som startas – såväl i Sverige som i Norge.

  – Det handlar om en totalitär ideologi som söker makt på alla samhällsnivåer, säger hon.”

  http://kvartalplay.se/fredagsintervjun/fredagsintervjun-hege_storhaug

 4. Eva

  Hege Storhaug er en som setter søkelys på religionen Islam och den misslyckade integreringen i Skandinavien. Men jag tänker man behöver inte lämna sin tro, men det är inte den som ska styra politiken i respektive land. Så länge det finns kvinnor,spesiellt som lever och har levt under ett patrialkaliskt förtryck skapt av en religion, kan vi inte bara sticka huvidet i sanden och tro den försvinner. Så det du tar upp här på politiska bloggen är ju livsviktig för dessa kvinnor(och män) och vi som vill leva i ett demokratiskt sekulärt samhälle där religionen ska hålla seg långt undan maktens korridorer! Många kvinnliga muslimska författare, bloggare, etc och som inte vill leva under detta oket, blir ju trakasserat och mordhotat just för att dom kritiserar islam som hindrar dem och leva i frihet i f.eks Sverige. Den dansk/kurdiska muslimska kvinnan Sara Omar som skrivit boken ”Dødevaskeren” lever själv under hot men hon är inte rädd,hon har överlevt det värsta säger hon. I respekt för hon och andra muslimska/ikke muslimska kvinnor har landets regeringer PLIKT och ta grepp om en obehaglig utfordring, för det kräver mod, och ta debatten sånn som du gör. Folket måste veta vad som föregår, och ta ansvar för framtiden och inte bara lita på politiker! God helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>