Kritiserar du wahhabitisk salafism måste du vara beredd på allt. Här tangerar påhoppen hotfullhet. Därför publicerar jag dessa vulgariteter

 

Den politiska fegheten i Sverige finns, kan förklaras och förstås.
Men måste bekämpas. Detta är vad jag och folk från vissa andra politiska läger gör.

Försvara yttrande- och tryckfriheten
____________________________

Kommentar från Johan
Knulla den som uppfostra dig jan Hägglund

Mitt svar till ”Johan”
En riktig muslim skulle aldrig uttrycka sig på det sätt som du gör.
Och ska du föra fram den typ av förolämpningar som du för fram bör du vara helt säker på att du inte kan spåras. Men du kan spåras. Du bor exempelvis inte i Umeå och du heter inte Johan. En upplysning: du kan spåras! Allt handlar om vilka kontakter som jag har.
Det viktiga är dock inte att spåra dig.
Det viktiga är att du inte är någon riktig muslim.
_     _     _     _     _

 

Kommentar från ”Jag igen”
Det SVIIIIIIIIIIIIIDER hårt va ? Vi Muslimer Förstår dig. din smutskastning påverkar inte oss, Vi jobbar med samhället och för samhällets bästa och kommer blir mer fler och bättre på det.
medans du, Fortsätt med att skriva logiklösa texter hahaha!!

Du vågade inte publicera mitt förra svar om statistiken som visade dina lögner, det spelar ingen roll för mig, det betyder att du kände att jag hade rätt och du vill inte skämma bort dig hahah, och jag tror inte du våga publicera det här, för mig räcker det att du läser det.
I och för sig jag tror inte så mycket folk vill lyssna eller läsa det du skriver, vi varit förbi stan när du och dina partikamrater höll tal, INGEN STOD OCH LYSSNADE hahahah skämmigt

 

Mitt svar till ”Jag igen”.
Du representerar inte muslimerna. Varken i Umeå, Gävle eller någon annanstans. Har du någonsin ställt dig själv frågan varför jag skriver så träffsäkert? Därför att majoriteten av muslimerna i Umeå vill att jag skriver det jag skriver. Och det är detta som du nu, efter lång tid, har insett och blivit panikslagen över. Därför ditt desperata tonfall.
Men du kan vara säker på att jag ska publicera det du skriver. Allt som du skriver. Även det som du skrev förra gången. Men du kan också vara säker på en annan sak: att besvara dina vulgära inlägg, som du sitter och skriver på Ersboda, kommer inte först på min åtgärdslista. Under ditt andra namnBahaanämnde du en rad siffror. Dessa tar det tid att besvara. Svaret kommer alltså – men det kommer när jag har tid. Du vågar inte ens komma fram och diskutera. Du byter namn varje gång du skriver. Du representerar därmed inte ens dig själv. Du representerar minst av allt muslimerna. Varken i Umeå, Gävle eller någon annanstans.

PS. Jag fick ett telefonsamtal från en person som berättade att du tillhör Mahmoud Chninous bekanta – hälsa Chninou från mig. DS

PPS. Jag ska skriva en speciell blogg om den metod du använder i dina kommentarer. Du kommer att bli känd. DS.

_____________________________________________

Du som vill läsa de blogginlägg som jag hittills har skrivit om
den svenska politiska fegheten kan göra detta genom att
gå in på www.arbetartidningen.se – eller klicka här.

10 kommentarer

  1. Olof

    Bra att du lyfter fram de metoderna som används för att tysta de som går emot Islamister. Troll skall ut i solen för då blir de sten.

    Fortsätt skriva, det är många, många som stöder dig i detta!

    • Jan Hägglund (inläggsförfattare)

      Svar till Olof.
      Tack för ditt stöd. Jag blir mycket glad för att du och många andra hör av sig. Jag vill också berätta att det är många muslimer som hör av sig och tar avstånd från den typ av aggressiva och vulgära angrepp som jag nu utsätts för. Denna strid handlar om två saker: dels om att kritisera islamisterna och deras mål, dels om att försvara yttrande- och tryckfriheten. Allt stöd är viktigt.

  2. jonas

    Bra att du avslöjar dom islamistiska mörka krafterna och för dom fram i ljuset. Samtliga politiker (och alla andra) borde ta strid mot dessa mörka krafter.

    • Jan Hägglund (inläggsförfattare)

      Svar till Jonas.
      Tack. Du har helt rätt i det du säger. Och jag har fler avslöjanden på gång. Många islamister trakasserar alla som inte springer deras ärenden. Det gäller andra muslimer och det gäller personer som mig. Det är två saker som vi aldrig får glömma:
      a) att alltid räcka ut en hand till de muslimer som inte är islamister,
      b) att ta strid med de svenska medlöparna som springer islamisternas ärenden inom partierna, media och på andra institutioner.
      Det jag ska göra är att avslöja ett medlöperi av allra värsta sort här i Umeå. Detta på en institution där både du (jag vågar säga detta fast jag inte vet vem du är) jag och tiotusentals andra umebor går flera gånger varje år. Det är sådana medlöpare som har möjliggjort för islamisterna att bli så starka som de är idag.

  3. Jörgen

    Det går tamejfan inte lita på dom längre.

    Citat från ”Dom ljuger” av Eddie Meduza
    Heja Janne! / Jörgen

    • Jan Hägglund (inläggsförfattare)

      Svar till Jörgen.
      Du har rätt: ”…Det började så bra, på alla sätt och vis, men nu så har det gått åt helvete precis…”.

    • Jan Hägglund (inläggsförfattare)

      Svar till Håkan.
      Inte Sverige, men ”enklaver eller delar av förorter, är vad vissa islamister siktar på ska präglas av sharia. I England och Wales arbetar mellan 30 – 85 shariadomstolar enligt en statlig brittisk rapport framlagd för parlamentet av inrikesministern (Rapportens namn: ”The independet review into the application of sharia law in England and Wales”).

      • Håkan

        Det språkbruk du tyvärr blir anfallen av vissa,är tvärtemot vad du säger det gängse sätt som man använder i detta ”kollektiv”.

        • Jan Hägglund (inläggsförfattare)

          Svar till Håkan.
          De mest extrema och därför högljudda använder ofta det språkbruk som jag redovisar. Så detta är absolut inte första gången som jag råkar ut för denna typ av språkbruk. Men jag har också blivit kontaktad av muslimer som tar starkt avstånd – både från språkbruket och (än viktigare) den extrema salafistiska wahhabitiska tolkningen av islam. Samtidigt jag gång på gång kritiserar de mest extrema har jag alltid räckt ut en hand till muslimerna. Det finns många muslimer som, om islamisterna bara lämnade dem ifred, skulle vilja skilja på religion och politik. De skulle vilja göra som det står i Markusevangeliet: ”Ge kej­sa­ren det som tillhör kej­sa­ren och Gud det som tillhör Gud.” Överför vi detta till Sverige av idag så skulle detta betyda att just skilja på religion och politik. Men det är just detta som islamisterna – anhängarna av ett shariastyrt Kalifat – vägrar. Men vi måste fortsätta att visa att de muslimer som accepterar de svenska lagarna har vänner. Annars driver vi dessa rakt i armarna på salafisterna och Muslimska brödraskapet. Jag tackar för det stöd från dig som jag uppfattar finns i det du skriver.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.