Muslimerna vill veta sanningen om träffen mellan MP:s Partistyrelse och Islamiska Föreningen i Västerbotten som gjorde dem till spelbrickor

Den politiska fegheten i Sverige finns, kan förklaras och förstås.
Men måste bekämpas. Detta är vad jag och folk från vissa andra politiska läger gör.

Försvara yttrande- och tryckfriheten
____________________________

 

Ny kommentar till mig från ”Jag igen”.
”Jag struntar i allt du skrev förutom denna mening. ”Därför att majoriteten av muslimerna i Umeå vill att jag skriver det jag skriver”.
Alltså näääär ska du sluuuta motsäga dig själv??
Du skrev en artikel lika lång som lång fredag om att Mariem Salem vann pga muslimernas röster i Umeå och sms, och nu skriver du att majoriteten av muslimerna vill att du skriva det du skriver ????
Huuuur?? Är muslimerna med dig på det du skriver mot Mariem samtidigt som dem har röstat fram henne ?!!!

Sen låt säga du är ärlig, låt oss föreställa oss det bara för skojs skull ,
När du svarar mig, säg till att använda rätt ord.
Du sa majoriteten ha ? Ok hur visste du att det är Majoriteten ? Det finns ingen officiell register som ger exakt siffra antal muslimer i staden, där var nr 1, nr 2 låt oss hjälpa dig och gissa att det är 1000 muslimer, majoriteten är ju 51%, låt säga 501 person, kan du bevisa att du har stöd från 501 muslimer ??
Varsågod, the stage is yours, besvara dessa 2 frågor.

 

Mitt nya svar till ”Jag igen”.

A. Tack för att jag får svara på min egen blogg!
Muslimer vill veta sanningen. Alla vill veta sanningen. Och muslimer är precis som alla andra.

Även de som kryssade Mariam Salem vill veta sanningen – om att Miljöpartiets Partistyrelse använde muslimerna i Umeå som brickor i sitt politiskt spel.
Muslimerna vill veta att detta var första gången som Islamiska Föreningen i Västerbotten favoriserade en muslim framför en rad andra muslimer som både har längre erfarenhet av politisk verksamhet än Mariam Salem har – och som (bland annat därför) med stor sannolikhet skulle kunna åstadkomma mer för muslimerna i Umeå än vad Mariam Salem kan göra.

Du tänker på ett sätt som är förolämpar muslimer.

Du verkar tro att de muslimer som röstade på Mariam Salem inte vill veta sanningen. Sanningen är att det fanns en rad andra muslimer som de också hade kunnat välja – om dessa muslimer hade blivit presenterade på samma villkor som Mariam Salem. Av Islamiska Föreningen i Västerbotten.

Även de som röstade på Mariam Salem vill veta sanningen om det politiska spel där Miljöpartiet försökte göra Umeås muslimer till spelbrickor.

Det är jag som berättar denna sanning.

Det är just därför som en majoritet av muslimerna i Umeå vill att jag skriver det jag skriver.
Jag skriver sanningen.

 

B. Varför skulle muslimerna inte vilja veta sanningen?
Varför skulle de muslimer som fick sms från Islamiska Föreningen i Västerbotten, med uppmaning att rösta på en viss kandidat (Mariam Salem), inte vilja veta sanningen: att detta var negativt föra andra muslimer i fjolårets val till Umeå kommunfullmäktige – muslimer som också ställde upp i valet fast för andra partier.

Och självklart vill även de söm röstade på Mariam Salem veta att Islamiska Föreningen aldrig tidigare har favoriserat en kandidat på detta sätt tidigare – på andra politiska kandidaters bekostnad?

 

C. Det var under 300 som kryssade Mariam Salem.
Det finns många fler muslimer i Umeå än så. Personkryssen fick Mariam Salem till stor del p g a att Islamiska Föreningen i Västerbotten sände ut sms med uppmaningen om på vilken kandidat muslimerna borde rösta. Men dessa sms gav även Miljöpartiet fler röster. Detta var negativt för en rad andra muslimer som fanns som kandidater inom andra partier.

Självklart vill de muslimer som röstade på andra än Mariam Salem (eller som inte röstade alls) veta sanningen: att Miljöpartiets Partistyrelse, tillsammans med Islamiska Föreningen, gjorde muslimerna i Umeå till brickor i deras politiska spel i valet 2018. Varför skulle inte alla muslimer vilja veta sanningen: att det fanns andra kandidater med muslimsk tro att rösta på. Men att Islamiska Föreningen, genom sina kontakter med Miljöpartiets Partistyrelse, inte gav dessa muslimer samma chans att bli valda.

Faktum är att alla muslimer vill veta sanningen. Och sanningen är att Umeås muslimer blev en bricka i det spel som Miljöpartiets Partistyrelse tog initiativ till och som Islamiska Föreningen i Västerbotten spelade med i.

De som inte vill att Umeås muslimer ska få veta sanningen är endast några ytterst få och ytterst aggressiva individer.
Och du tillhör dessa. Du som byter namn.

 

D. Varför tror du att jag kan skriva om sådant som ingen annan ”bloggare” känner till?
Varför kan jag skriva så träffsäkert om det cyniska spel som bedrevs av Miljöpartiets Partistyrelse, tillsammans med Islamiska Föreningen i Västerbotten, något som inte andra bloggare kan?
Svaret är det breda kontaktnät som jag har bland muslimer – i Umeå och på andra orter. Många av dessa muslimer hör av sig till mig eftersom de inte vill bli behandlade som brickor i ett cyniskt mellan Miljöpartiets Partistyrelsen och Islamiska Föreningen i Västerbotten.
Ett cyniskt spel som drabbar andra politiska kandidater – både andra muslimer och icke-muslimer.

 

E. Det tragi-komiska med ditt sätt att tänka, och argumentera, är att du tror att muslimerna inte vill veta sanningen.
Men muslimerna vill veta sanningen – oavsett hur de har röstat. Muslimer är precis som alla andra. De slutar inte tänka efter valdagen. Det gör inte heller muslimerna i Umeå.

Oavsett hur de har röstat!

Du verkar dessutom tro att de som har röstade på Mariam Salem är särskilt emot att få reda på sanningen! Men du har helt fel. Även de vill veta att det sms som uppmanade dem att rösta på Mariam Salem var negativt för andra muslimer.

Jag tror uppenbarligen mer på muslimerna än vad du gör.

 

F. Jag ser det som min plikt att skriva om sanningen för Umeås muslimer.
Jag tror att många muslimer i Umeå kommer att ångra att de lät sig påverkas att välja en viss muslim, när de får veta att de kunde ha valt mellan flera andra muslimska kandidater, i andra partier. Jag tror att alla muslimer i Umeå vill veta att en rad andra muslimerna i Umeå inte fick samma chans av Islamiska Föreningen i Västerbotten som den Mariam Salem fick.

Och att detta – det är vad jag tror – beror på någon form av uppgörelse mellan MP:s Partistyrelse och Islamiska Föreningen.

Jag är övertygad om att du är rädd för hur muslimerna kommer att reagera när de får veta sanningen om det spel som Miljöpartiets Partistyrelse, och Islamiska Föreningen, bedrev- Ett spel i vilket muslimerna i Umeå blev spelbrickor.
Det är därför du är så aggressiv.

 

G. Jag tror mer på muslimerna än vad du gör

Muslimer vill veta sanningen. Muslimer är precis som alla andra. Alla vill veta sanningen.

Du har frågat och frågat: Nu vill jag att du besvarar fem frågor:
1. Har jag fel när jag skriver att det endast var Islamiska Föreningen i Västerbotten och Miljöpartiet närvarande på mötet före valet på Ersboda Folkets Hus (mötet från vilket jag lade ut ett foto)?
2. Har jag fel när jag berättar om hur Islamiska Föreningen påverkade muslimerna i hur de skulle rösta via sms?
3. Har jag fel när jag säger att detta var första gången som Islamiska Föreningen satte en muslim (Mariam Salem) över en rad andra muslimer i ett partipolitiskt val?
4. Har jag fel när jag säger att denna sanning måste ut till alla muslimer?
5. Har jag fel när jag säger att du är rädd för att muslimerna kan komma att ändra sig när det gäller hur de röstar nästa gång – när de nu får veta att det finns andra och mer erfarna kandidater som de kan rösta på – både kandidater med muslimsk tro – men också kandidater som inte är muslimer?

Du som vill läsa de blogginlägg som jag hittills har skrivit om
den svenska politiska fegheten kan göra detta genom att
gå in på www.arbetartidningen.se – eller klicka här.

Fler blogginlägg blir det

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.