Jenny Söderholm, Umeå

NÄR SMÄRTAN TAR ÖVER

Snacka om att det har varit en oturs vecka för familjen Edlund från Tavelsjö. Det började med att jag i tisdag på morgonen fick jätte ont i magen och feber, jag tänkte att det inte var så farligt så jag höll ut hela arbetsdagen. Väl hemma från jobbet eskalerade smärtan och på onsdags morgonen var det in till sjukhuset för mig. Där fick jag efter  en del undersökningar och blodprovs tagningar diagnosen urin katarr, japp det lät ju trevligt. Jag äter antibiotika just nu.

Nog om detta. I lördags bestämde jag mig för att ta med mig barnen upp till Lycksele för en tur till svärmor och min svägerska. När vi kom dit så beställde vi pizza och tog med oss maten till svärmor och skulle just börja äta. Då från ingenstans vart Leo min minsta son tvär sjuk, det var som i ett handslag. Han började grina vart varm och fick jätte ont i magen. Hem på en gång, varav Leo grinade hela vägen hem i ca 1,5 timme.

Väl hemma kurerade jag honom med alvedon m.m. Smärtan och febern som låg på 39,6 grader gick inte över. Efter rådfrågning med sjukvårdsrådgivningen så vart det in på akuten. Där gick det undan och vi hade tur att vi fick komma in dit så snabbt. Leo fick diagnosen lunginflamation……..ååhåhåhåhåhhå när smärtan tar över blir det inte roligt…..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.