Jenny Söderholm, Umeå

”SVINKOPPOR OCH ANNAT SKIT!

Åh jag blir knäpp. Hela vår familj har drabbats av det ena och det andra. Svinkoppor härjar här i Tavelsjö. Smittsamma sursår som sprider sig och inget salva i världen verkar hjälpa, endast pencillin.

Min dotter fick svinkoppor först, det tog ca 1,5 vecka innan vi fått bukt med dom äckliga sakerna. Dom verkar svida och är inte så roliga att se på. Zanna fick dom i ansiktet och på fingrarna samt på foten där hon även fick en jätte blåsa på lilltån, jätte äckligt. Efter 2 besök hos läkaren och 10 dagars pencillin så är hon på dagis idag. Ja.

Men så fick lilla Leo svinkoppor för ca 4 dagar sedan. Leo lämnar som ett spår efter sig. Jag menar man ser vars han petar sig på dagarna. Han har fått svinkoppor på rumpan, aj samt att han fått en inne i näsan. den svinkoppan är inte att leka med, stor och varig usch. Han har jätte ont och vaknade i natt och stor grät och blödde jätte mycket näsblod ur näsan, åh vad det är synd om mina barn.

David min äldste son har troligtvis springmask så han har vi behandlad honom mot det, kan det aldrig ta slut. Snart kommer väl svin influensan hit samt vinterkräksjukan, ja, jag kan bara säga till er trognad läsare.

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR……….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.