Mamma, polis, superoptimist!

Sjukt stolt!

Ikväll har vi bildat föreningen Hand i hand för kvinnofrid. Jag är så sjukt stolt!

Jag brinner verkligen för att hjälpa våldsutsatta kvinnor (och män).

Tänk om vi kan hjälpa en enda kvinna/man att ta sig ifrån det  destruktiva förhållande hen lever i, då är målet uppfyllt.
Jag hoppas vi kan rädda många!!
Idag åkte jag hem en snabbis för att hämta kläder till en tv-intervju, går ju i uniformen hela dagarna och visste inte att de ville träffa mig. När jag kom tillbaka till jobbet och gick från parkeringen mot entrén till polishuset kommer en kvinna gående mot mig. Hon tittar på mig och säger: visst är det du som är Jenny? Lite pafft svarar jag, då jag aldrig träffat denna kvinna tidigare, visst är det så. Hon börjar berätta hur hon följer min blogg och följer vårt arbete på facebookgruppen handihandförkvinnofrid och hon tycker vi gör det så bra. Sedan säger hon att hon tycker jag är så modig!! Modig?? Det är faktiskt fler som har sagt det till mig.
M O D I G
Jag är inte modig. Jag gör det enda självklara, det enda rätta. Som jag sagt tidigare i en blogg, jag tänker inte vara tyst längre.
Allt för många kvinnor (och män) lever i en värld där ingen skall behöva befinna sig. Lever under ständiga slag och hot, blir förtryckta dag efter dag. Får veta att de är feta, fula och dumma. Blir begränsade i sitt vardagliga liv då det inte går att säga emot för då kommer slagen eller den psykiska tortyren.
Är det kärlek??
Du där, som kanske är en av alla dessa ynkliga män som utövar våld mot din kvinna. Svara på min fråga, är det kärlek??? Behandlar man sin älskade på det sätt som du behandlar din älskade?
Nä, vet du vad ynkrygg, är du inte mer man än så, låt henne gå så att hon kan slicka sina sår, läka och gå vidare och faktiskt bli lycklig. Det förtjänar hon!!!
Vi måste agera nu. Ingen fler kvinna skall behöva sätta livet till. Ni som vill stödja vårt arbete får gärna bli medlemmar i vår förening, en liten slant på 50kr. Tillsammans kan vi göra skillnad!!
Vill bara avsluta med att säga att jag är så sjukt stolt. Att resa sig från det helvete jag genomled och att idag stå här som en helt ny människa med den enorma energin, glädjen och styrkan som jag känner, det gör mig stolt!
Vi har en spännande och givande tid framför oss!!
Lev och må och ta hand om dig!
//Jenny

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.