Johan Bäckström, Lycksele

Idag

Idag har jag sökt ett jobb som personlig assistent, jag hoppas jag får komma på intervju åtminstone, jag börjar vara riktigt less på att vara hemma o dra fötterna efter mig.. Jag kliver upp vid halv elva, sen är jag uppe till 02-03.00 sen kan jag ligga o läsa i flera timmar innan jag somnar också, det är en ond cirkel man kommer in i efter att man varit arbetslös ett tag, men ordnar det sig inte med jobb inom två månader så kommer jag att börja plugga på distans till folkhögskolan i storuman så jag får gymnasiekompetens och kan söka in till min dröm utbildning, sjuksköterskeprogrammet, om det blir i skellefteå eller umeå eller på distans det bryr jag mig inte om, visst hellre skellefteå än umeå=) för dem har ju så mycket bättre hockeylag än Umeå, okej, det har gått tungt för dem nu ett par matcher, men skitsamma=) de kommer igen nu på torsdag när dem möter Djurgården hemma=)
ikväll så har jag mitt sista möte som ordförande i Ungdomssektionen hos Lappmarksryttarna innan årsmötet :) S K Ö N T !!!
bloggar senare ikväll, ifall någon är intresserad;)
kommentera gärna mina inlägg oxå

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>