Johanna Bredén, aupair

Viva la playa del Mölltorp

Alltså vädret som varit de senaste dagarna (som tog slut i söndags) har ju varit helt otroligt! Varmt som bara den och sol och varma vindar och yadda yadda. Jag har nog aldrig varit såhär brun i hela mitt liv, men dessvärre så har jag en turistbränna. Jag har märken efter linnen och bh-band och min solning var väl inte så genomtänkt. Men nu har jag ju något att jobba på i alla fall.

Jag är lite kluven i mitt tankesätt just nu. Ena studen är det ’hem hem hem’ (1 månad kvar!) och andra stunden är det ’njae nej men det är ingen idé att stressa på den lilla stund som är kvar’. Fattar ni? Jag längtar så sjukt mycket men jag vill ju ändå inte missa nuet och det som är kvar bara för det. Så jag tror att jag har bestämt mig för att tiden går vare sig jag vill eller inte så är det bra med det.

Men så är det den lilla listan på grejer som jag vill hinna med innan jag lämnar landet. Det är:
– Grilla med Sara
– Gå Kvarnstensmilen (det är på fredag, och jag ska gå)
– Fara på Liseberg
– Fara till Söderköping (där finns en glassrestaurang som måste upplevas www.smultronstallet.se)
– Bada i Vänern
– Försöka att arrangera något sorts pool/grillparty här
– Fara till Spiken (en fiskeby(?) som ligger bortåt Läckö Slott)

Det är bara en handfull av alla grejer som jag vill göra. Så hur gör jag? Jag vet i ärlighetens namn inte om jag hinner med allt eller hur jag ska hinna med allt. Men jag får göra efter förmåga och hoppas att jag grejar det.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.