Johanna Bredén, aupair

Avslutat projekt

Jobbsökarna har nyss avslutats och som slutkläm har vi en artikel i DN (http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?a=857665) och ett inslag som tv4 Skaraborg (nyhetskanalen.se/skaraborg -> scrolla ner till ’90 mil till jobbet’). Men nu är det väl ändå slut tills nästa gång jag får uppleva five minutes of fame? Ja vi tror det.

Men allt annat rullar på här nere i alla fall. Jag saknar norrland men snart är det ju jul. Så funkar det kalas på jobbet också, fast just idag så gick jag faktiskt hem. Har varit sjuk hela veckan (och presterat därefter också) och så idag fick jag feber så det var lika bra att kasta in handduken.

Har hunnit med en tripp till både östra station (monpolspelande i en evighet) och en tripp till Ullared också. Det var som vanligt där i Sveriges minsta men mest kända ort – panik och stress, fast kul ändå. Det var som vanligt hur mycket människor som helst och jag som tycker att det brukar vara trångt på ICA hemma får prestationsångest när det går en massa medelålders människor med sprängfyllda vagnar. Men dock, jag fyndade litegrann. En del julklappar men mest bra-att-ha-saker till mig själv naturligtvis.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.