Johanna Bredén, aupair

Känslor efterlyses!

Säg mig, hur sjutton ska julkänslor kunna existera när det enda man har att tillgå är regn, slask och plusgrader? Julpyntningen består dessutom bara av Bruno the Butcher som är en tomte som min husbonde (han jag bor hos) fick av en kompis. Bruno är en tomte som har en påk och som bär på en björn, vi tror som så att han är på väg till slakt, där av ’the Butcher’.

Men jag ska ju hem till jul, närmare bestämt den 21:a, så då kommer ju julkänslorna som ett brev på posten. Men jag är rädd för något som liknar en hjärtattack av jul då det är september i mitt huvud just nu. Och jag hade ju precis samma problem förra året, om ni kommer ihåg? Jul, jul, jul, jul, jul, jul, jul. Ja, jag får köpa mig lite glitter och intala mig själv att jag snart kommer att vara läskigt mätt på knäck och alldeles salig för att granen alltid är finare än året innan.

Men annars så är allting precis som vanligt här. Tiden går fort, jag har kul och det rullar på med jobbet. Fast det är lite skönt att Jobbsökarna är över nu, mina five minutes of fame var ibland lite för fameiga, ni vet, jag är inte van vid att det kommer ett kamerateam klockan 10:00 en onsdagmorgon.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.