Tack!



Hej på er!




Jag har spenderat fredagskvällen på lugnaste tänkbara sätt, i tv-soffan med min lilla familj.
Jag hade egentligen tänkt åka till gymmet ikväll, så det var meningen att det här inlägget skulle bli ett träningsinlägg.
Jag har dock inte känt mig helt i form idag, och då helgen kommer bli relativt fullspäckad kände jag att det bästa är att ta en lugn kväll och ladda upp de fysiska som psykiska batterierna.


Jag har fått mycket positiv respons på det inlägg om depression jag skrev för några dagar sedan, vilken känns otroligt roligt, eller hur man nu ska uttrycka sig.
Både för mig okända människor, och bekanta som jag inte hade en aning om led av psykisk ohälsa, har hört av sig och tackat mig för att jag tar upp detta.
Det får mig ännu mer än tidigare att känna att jag verkligen är inne på rätt spår, att det är det här jag ska göra.
Att jag på riktigt KAN bidra med någonting, som kan vara till stor hjälp för andra människor.


Jag är oerhört tacksam för den uppskattning jag har fått.
Även om jag började skriva om det här för min egen skull, som en ventilation, så är det trots allt vetskapen om att jag gör någonting positivt som får det hela att kännas värt det i slutänden.




tack




Hi there!




I spent Friday night at the quietest way possible, in the TV couch with my little family.
I had actually planned to go to the gym tonight, so this was a meant to be a post about training.
However, I have not felt totally in shape today, and the weekend will be relatively packed, so I felt it would be best to take a quiet evening and upload the physical and mental batteries.


I have received a very positive response to the post about depression I wrote a few days ago, which feels incredibly fun, or however I should express myselve.
Strangers and acquaintances that I had not a clue suffered from mental illness, have contacted and thanked me for taking this up.
It makes me even more than before to feel that I’m really on the right track, that this is what I should do.
That I really CAN do something, that can be very helpful for other people.


I am extremely grateful for the appreciation I have received.
Although I started writing about this for my own sake, as a vent, is it after all the knowledge that I am doing something positive who makes it all seem worth it in the end.




2 kommentarer

  1. Vicky

    Missa inte min bloggtävling där du har chansen att vinna yoga girls bok. Hon berättar om hur hon tog sig igenom psykisk ohälsa till det inspirerande liv hon lever idag. <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Blogghubb