Mot uppfyllda drömmar



Hej!


Knappt ett dygn kvar av 2016. Det här året kommer nog inte direkt gå till historien som ett av de bättre, inte i min bok.
Även om jag så klart är tacksam för mycket av det jag har och för de stunder under året som trots allt varit bra och glädjefyllda, så vet jag att det kan bli så mycket bättre.
Trots att 2016 varit kantat av hinder, så har det förmodligen varit det år då jag förändrats mest på det personliga planet, och på riktigt kommit underfund med – och verkligen bestämt mig – för vad jag vill göra i livet.
Det har också varit det år då jag sakta börjat bygga upp en tro på mig själv, något jag tidigare aldrig haft i någon större utsträckning.
Sådant som förut kändes som en total omöjlighet, som jag trodde att jag aldrig skulle klara av, känns inte längre lika avlägset i tanken.
Vilket har skapat någon sorts inre glöd hos mig, ett hopp, om att jag faktiskt kanske kan lyckas styra mitt liv i den riktning jag vill.
Jag har tänkt mycket på det här den sista tiden, och önskat att jag skulle ha varit där jag är nu, för flera år sedan.
Men å andra sidan vet jag att livet inte funkar så, utan att saker och ting måste få mogna fram i den takt det tar.

Jag välkomnar 2017 med öppna armar, och en förhoppning om att det blir det år då många bitar faller på plats för mig.
Det år då drömmar slår in, och ett nytt och spännande kapitel i livet börjar.
Jag har äntligen en liten tro på att det faktiskt kan bli så, och har man tron på att det finns en möjlighet så är väl i princip halva slaget vunnet – eller hur?




Jag önskar er ett fint slut på det gamla året, och en lika fin start på det nya! a8878x


good



Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Blogghubb