Mitt löfte till mig själv



Hej där!


Den här veckan hade jag tänkt viga åt i huvudsak två saker: Arbeta med min bok och få ordentligt med mental och fysisk vila.
Så har det inte blivit, då en hel del annat dykt upp och ersatt de planerna. Så som det alltför ofta blir för mig.
Så är givetvis livet ibland, det är svårt att alltid hålla sig till de planer man satt upp.
Men jag upplever att jag många gånger har betydligt svårare än ändra att hålla mig till mina planer, dyker det upp saker och ting som jag känner att ”det där bör jag nog göra/ställa upp på”, så får nästan jämt mina egna planer stå åt sidan till senare tillfälle.
Jag känner dock att det inte längre funkar att göra så, jag blir bara mer och mer stressad över att inte ha någon struktur, någon plan.
Jag måste lära mig att göra avkall på vissa saker, för att på så vis ha ork och energi till det som just nu känns viktigast, och som kommer gynna mig i det långa loppet.
Jag har och har så långt jag kan minnas haft otroligt svårt att säga nej, jag vill ständigt finnas till hands för mina nära och kära – helst dygnet runt.
I en perfekt värld hade jag orkat med både och, men så är ju inte fallet nu.

Från och med nästa vecka tänker jag på allvar köra igång med det nya ”schemat”, skriva, äta, träna, sova.
Jag kommer inte att boka upp mig på lika många sociala aktiviteter, eller aktiviteter över huvud taget, utan det får bli när det finns tid och ork helt enkelt.
Jag brukar inte ha nyårslöften, fast det här får väl bli lite som ett nyårslöfte till mig själv.

Att ett nytt år tar sin början betyder så klart inte det att något magiskt händer, livet lär mest troligt inte förändras så mycket till det bättre om man inte kämpar för att det ska göra det.
Däremot känns ett nytt år, för mig som under förra året byggde upp en allt större beslutsamhet om att komma till skott med mitt skrivande, som ett utmärkt tillfälle att börja lägga ner massor av tid och energi på att förverkliga den drömmen.




God fortsättning till er. a8878x



239. 2017

9 kommentarer

    • johannahsundberg (inläggsförfattare)

      Tack! ☺ Jag har äntligen kunnat börja träna mer utan att bli förkyld, ibland blir det hela fyra dagar i veckan. ????

  1. Andreas

    Hej, varför blir du förkyld av din träning? Nice Nice, 4 dagar är inte dåligt alls!! Varsågod, det syns verkligen, sexigt när man ser dina lår muskler ????

    • johannahsundberg (inläggsförfattare)

      Jag vart utbränd för snart ett år sedan, mitt immunförsvar försvagades mycket och därför orkade inte kroppen med träningen.
      Men av någon anledning har det vänt. 🙂

    • johannahsundberg (inläggsförfattare)

      Ja, jag känner att det verkligen är en nödvändighet för mig om det ska bli någonting av det hela någon gång. 🙂
      Jag längtar så tills den är klar! Men jag försöker att inte gå händelserna i förväg alltför mycket utan att bara fokusera på att färdigställa. Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Blogghubb