Back at itHej!
Nu är det visst ett par veckor sedan jag tittade in här senast.
Det har kommit lite saker i vägen – positiva som negativa – som tagit både min tid och motivation.
Sist jag skrev var jag mitt uppe i en väldigt tung period.
Jag har fortfarande mina stunder när ångesten är överväldigande, men i övrigt mår jag tack och lov bättre än jag gjorde då.
Jag har ingen direkt förklaring till varför, det är som att den värsta smärtan bara…ebbat ut…och gjort det lite lättare att andas.

Jag längtar så tillbaka till den hälsosamma livsstil jag tidigare hade.
Men även om jag inte kan träna på den nivån just nu, så känner jag mig ändå motiverad till att återigen ta mig tillbaka till hälsosamma kostvanor.
Jag ska så snart som möjligt försöka komma igång med mer matlagning efter recept igen.
Det blir så mycket enklare för mig att hålla mig till planen då och stå emot frestelser om jag inte bara trugar i mig någon nyttig men ack så tråkig mat, utan får äta mat som inte bara är hälsosam utan även riktigt GOD.
Jag ska verkligen satsa på min hälsa rejält framöver!
Jag ska boosta kroppen med nyttigheter, och hoppas att jag på så sätt också kan ge psyket (och i och med det kanske även immunförsvaret) en liten boost.


Det här blir ett kortare inlägg, på grund av förkylning och inte så optimalt med sömn den senaste veckan är min hjärna inte riktigt med.

På återseende snart!

5a0c383e80f0469fd99bb56ac26454e92 kommentarer

    • johannahsundberg (inläggsförfattare)

      Efter en lång och rätt turbulent tid så börjar saker och ting stabilisera sig lite, och min tanke och förhopning är att sakta men säkert börja ta mig tillbaka. ☺

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>