Socialdemokraterna försökte avsätta kritiker av Bostaden-affären

I en artikel i ETC framkommer nu information om ett efterspel till Bostaden-affären:

”Vänsterpartiets styrelseledamot i AB Bostaden, Bore Sköld, var öppet kritisk till förfarandet och den bristande informationen, både i media och i de efterföljande debatterna i kommunfullmäktige.

Under våren 2018 fick Vänsterpartiets ledning reda på att Socialdemokraterna planerade att avsätta Bore Sköld i fullmäktige, eftersom han ansågs vara illojal i sin kritik mot utförsäljningarna och därmed ska ha brutit mot aktiebolagslagen.

– Man pratade om att Bore Sköld inte hade skött sitt uppdrag. Styrelsen gav i uppdrag till moderbolaget att utreda förutsättningarna för att avsätta en ledamot. Alltså en politisk rättegång i en fullmäktigeförsamling, säger Ulrika Edman”.

Detta är ett utmärkt exempel på den ”Umeanda” som socialdemokraterna och moderaterna etablerat i Umeå kommun som går ut på att kompisarna Lindberg & Ågren gör upp vid sidan om, kör över och vilseleder oss medborgare. När fulspelet avslöjas erkänner man inte och backar utan hänger ut, smutskastar och försöker knuffa ut de som säger ifrån.

2 kommentarer

  1. thedoctor

    Hej!

    Härligt att du fortsätter att skriva. Dina inlägg är ovärderliga.

    Med vänliga hälsningar, Patrik Hockum

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.