Johans nyheter

Rockafton!

Nu äntligen ska jag få lyssna till Little Ingvars. Våra bybor uppträder ikväll på Hotell Vännäs. Jag har aldrig haft möjlighet att få lyssna till deras skönsång tidigare annat än i byastämman förstås. Där har vi sjungit tillsammans under flera år. De sjunger där fortfarande men jag har slutat.

Sen kommer också El Camino uppträda. Med några undantag Vännäsbor och en Strandbo i sättningen.

Jag ser riktigt fram emot kvällen och hoppas det kommer många dit. Det känns jättekul att gå ut och roa sig i Vännäs. Slippa fara åt stan. Nu har vi istället lockat med oss några kompisar från stan till Vännäs.

Vi ses och hörs

Johan

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>