Johans nyheter

Grå betong och toaletten före säkerhetskontrollen.

Sitter och väntar på avgång av flyget till Sthlm. De Gaulleflygplatsen är ett mörker. Dåligt med mat och säkerhetskontroll om igen om du behöver på toaletten. Vi var hungriga efter tågresan från La Rochelle, men fick nöja oss med en smörgås. Själva byggnade lämnar också mer att önska. Den är en total bunker helt i betong. Annars har vi fått se så många bra och snygga exempel på arkitektur i Frankrike. Men den här kan man glömma. Nu är det bara sex timmar kvar på resan om nu inte flyget är försenat förstås.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>