Johans nyheter

Jag kan nås!

Jag är medveten om att jag under ca två veckor kommer att vara svår att nå. Min arbetstelefon på kommunhuset lämnar ett inspelat meddelande. Jag har dock mobilen öppen och mejlen läser jag så ofta jag hinner. Försöker hinna med bloggandet också.

Vill gärna hinna ge min syn på den pågående jobbkongressen där jag deltar. Just nu avhandlas utbildning, skolor, förskolor. Temat har föregåtts av ett intensivt arbete inom varje tema där våra delegater från Västrebotten lyckats påverka partistyrelsen på flera punkter. Friskolor, skolors vinstintresse avhandlas just nu. Kommunala veton om nya etableringar är just nu uppe.

Fantastiskt att få förtroendet att delta där framtiden formas.

 

‘johan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>