Johans nyheter

Vardag?

Åter i vardagen. Eller åter till kommunen. För vardag, vad är det?

I mitt förtroendeuppdrag ser dagarna sällan lika ut. Idag har jag hunnit ta del av mejl och haft en del möten. Ett samtal kring rekryteringar , ett möte med revisorerna, mycket givande och utvecklande. Jag tycker vi tänker lika men inte alltid lika om formerna. Men efter detta samtal är vi mer överens än innan. Vi tar till oss kritiken om att informationen till fullmäktiges ledamöter ska bli bättre.

Sen har jag hunnit informeras om elavtal. Något som kommer upp i nästa vecka och kostar oss i kommunen många miljoner  kommande år.

Fortfarande känner jag trötthet efter intensiva dagar på kongressen. Trött men lycklig var kommentaren jag gav till medarbetarna på kontoret då vi sågs imorse.

Det var verkligen fantastiskt att få vara med.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>