Johans nyheter

Välkomna imorgon kväll!

Hoppas ni dyker upp imorgon. Alla ni som vill medverka för att öka befolkningen i Vännäs. Vi träffas på Vegaskolan 19.00. Alla är välkomna, gemensamt hjälps vi  åt att utveckla Vännäs vidare. Fler ska få möjligheten att upptäcka vårt goda samhälle.

I Vännäs hjälps vi åt för att utveckla samhället, ja så har jag sagt sen jag fick förtroendet att vara kommunalråd. Så jag har jobbat för att öka samarbetet över blockgränserna. Öppna och ärliga diskussioner i kommunstyrelse och dess arbetsutskott. Nu kommer tecknen jag helst hade sluppit se. Överenskommelser bryts och angreppen tätnar. Saklighet? Nej knappast. Snabba överfall och korta poänger söks från delar av alliansen. Förvånad? Ja faktiskt! Men det är ju valår säger nån. Jaha! Så då ska samarbetet brytas och skiten kastas?

Nej tack, det får stå för er!

Gäller det alla inblandade? Självklart inte.

4 kommentarer

 1. Stina Jansson

  Hej Johan!
  Jag förstår ingenting, du måste nog vara lite tydligare i dina blogginlägg för att vi som inte sitter i KS eller KSAU ska hänga med. Vilka angrepp, överfall och brutna överenskommelser?
  Vi är många runt om i kommunen som vill utveckla Vännäs med omnejd och öka inflyttningen, vi har bara lite olika idéer om hur detta ska ske. Just därför är det viktigt att det arbetet sker över blockgränserna och jag ser fram emot fler möten på temat, tvärpolitiska sådana.

 2. Kunnig

  Börja med att hyra järnvägsstationens väntsal den del av dygnet den nu är stängd (09:00 – 20:00) istället för att bygga en mindre utanför. Det sparar pengar, och den befintliga är större, och att Vännäs Kommun då väljer att slösa och säga att den nuvarande väntsalen är stängd, men ni kan ju inte kräva att SJ skall betala för den tid på dygnet då inga tåg stannar där, utan på dagtid då bussarna använder den så skall Vännäs Kommun/Länstrafiken betala. Problemet till att den stängdes var de hemlösa som bodde där, och bygger ni ny väntsal så kommer dom bara flytta dit…

 3. johan Söderling

  Jag är i princip emot att besvara anonyma kommentarer. Men ok, ämnet är ju intressant och är under utredning. Jag håller med om det orimliga i att bygga nytt i anslutning till vårt vackra stationshus och därför ser stadsarkitekten över möjligheten att använda densamma inte bara till väntsal utan även för bussgods som också måste kunna hanteras. Jag hoppas vi kommer till en lösning som gör att vi kan använda vårt (ägare Järnhusen)stationshus. En vacker symbol i vårt samhälle.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>