Johans nyheter

Det goda samhället

Håller med Hans-Inge om en dag fylld av intressanta diskussioner och utvecklande samtal. Vårt arbete i gruppen mål och styrning går framåt och det ska bli spännande att lägga fram vårt arbete för kommunstyrelsen och de övriga inbjudna under de utvecklingsdagar som snart ska genomföras. Utvecklingsdagarna är till för att resonera om frågor av mera långsiktig karaktär. Ofta hinner vi inte detta under ordinarie möten och därför startade jag detta förra året. Det blev mycket uppskattat och det ska bli intressant att fortsätta diskussionerna nu.

Besökte vårdcentralen idag och tog influensasprutan. Det var ingen kö alls och väl inne var det nästan så att sköterskorna vill värva oss till just deras bord och deras spruta. Det var fler som dök upp och gjorde den anvisade 10-minutersväntan efter spruttagningen till en trevlig pratstund. Än så länge inga känningar av sprutan, inte ens ömhet . Hoppas det fortsätter så. Men har hört av flera att de blivit rätt sjuka nån dag eller två. Ja vi får se. Nu är det i alla fall gjort.

Det är härligt med vinter, hoppas den nu håller i sig. Jag har längtat. Igår när jag for hem från sent medlemsmöte var det ösregn och vintern kändes avlägsen. I morse vitt och fint, fullmåne och kyla. Vilken scenförändring. Alldeles fantastiskt vackert, hela landskapet inbäddat i vit ren snö. Hela samhället likaså. Vännäs " Det goda samhället".

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.