Johans nyheter

”D G S del 10″ En ny storsatsning!

Fantastiskt! Vad roligt! Kul att vi kan få uppleva detta i Vännäs! Vad mycket folk! Vilket fantastiskt mottagande från Vännäsborna!

Några kommentarer från dagens invigning av vårt nya äldreboende Vännäsby äldrecenter. Det är bara för mig att stämma in i jubelkören och tillägga några saker. Först det som föll bort ur mitt tal där jag tänkt lägga till att :" nu satsar vi  vidare i Vännäs. Det finns fler områden som vi behöver satsa inom för att göra vår kommun bättre och attraktivare för fler".

Sen några spontana tankar efter invigningen som drog väldigt många besökare både äldre och yngre. Betydligt fler än jag hade hoppats på. Under min rundvandring var det många som spontant ville dela med sig av allt det fina dom såg och där fanns då alla de utsmyckningar som " Knutte" gjort och använt medborgare i Vännäs som orginal för sina avgjutningar. Den stolthet som Amin visade när han stog bredvid statyn med honom som förebild gick inte att ta miste på och han gav många möjligheten att föreviga detta ögonblick. Fotoblixarna höll aldrig på att ta slut.

Stolthet är också något jag känner idag. Stolthet över att ha deltagit under dessa år och medverkat i processen att möjliggöra denna stora satsning i Vännäs.

Vårt goda samhälle

 

2 kommentarer

  1. Fredrik

    Du kunde väl ha bjudit in Anne-Lie som var med ifrån börjanpå bygget.Svagt av dig att inte bjuda in henne.Men det är väl klart att Sonja hade rykt dig i örat då.Gick uppsägningen till på rätt sätt?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>