Johans nyheter

De senaste kontakterna med medborgarna i Vännäs visar på stort intresse!

Jag syftar på medborgardialogen kring ” Tryggt och snyggt” som hölls på Vegaskolan nyligen. Många kom och bidrog till hur vi ska gå vidare för att både uppleva kommunen som tryggare och snyggare. Vidare kan vi konstatera att detta sätt att genomföra dialog med kommunens medborgare gav mersmak. Vi tänker oss fyra möte om året där vi håller dialog kring teman som är intressant för fler att påverka. För det är det som är meningen, att ge medborgarna möjlighet att påverka inom dessa teman innan processen mot beslut tar fart. Innan vi skildes denna kväll var mötets mening att fortsätta och vi fick faktiskt spontanapplåd för initiativet. Kul! Så håll ögonen öppna kring synpunkterna som kom fram och håll utkik efter nästa inbjudan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>