Johans nyheter

Nu är brevet skickat!

Kommunstyrelsen igår i Vännäs gav mig uppdrag att skicka en skrivelse till generaldirektören för trafikverket och framföra skarp kritik. Kritiken är riktad mot ledningen i Trafikverket Norr och belyser avsaknaden av dialogen med Vännäs kommun och det faktum att vägomdragningen försenas med upp till ett år. Detta kan vi naturligtvis inte acceptera från vare sig kommunledningen eller kommunmedborgarna. Min förhoppning är att Trafikverket nu sätter spaden i jorden och att vägen blir farbar så fort som möjligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>