Johans nyheter

Gala i Vännäs!

Igår hölls Vännäs näringslivsgala för första gången. Dagen inleddes med tre välbesökta  föreläsningar. Snyggt arrangemang och intressanta tema som gick från viktiga ledaregenskaper via Bjurholms kommuns arbete för företagsfrämjande till Ida och hennes företag Rapunsel och hennes framgångsrika arbete. Alla föreläsningar var intressanta och publiken var nöjd. Spännande med att nyttja biografsalongen och mingla i entrén på kommunhuset. På plats fanns också sponsorerna och våra två banker som informerade om sina verksamheter.

Efter denna start var det dags för akt två.. Fest med prisutdelning. Ett vackert utsmyckat hotell Vännäs tog emot och minglet en trappa ner gav nya bekantskaper. När vi tog plats i rotundan fick man bättre överblick över hundratal gäster. Glad positiv stämning och god mat. Lisa är en duktig kock.

Fyra prisutdelningar ett till gott ambassadörsskap genom Vännäsdagarna, ett till Helena Ågren som årets kvinnliga företagare som också tillsammans med sin man Tomas fick Vännäs kommunsnäringslivspris för företaget Glassbonden och tillslut Stefan och Per-Jonas Johansson Johanssons åkeri.

Det bästa med prisutdelningen är att se den glädje som pristagarna visar för utmärkelsen. Att få uppskattning för hårt slit och tuffa arbetsdagar.

Vännäs näringslivsgala blev väldigt lyckad. Nästa år är det dags igen! Jag undrar vilka som blir pristagare då?

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>